torsdag 24. oktober 2013

All rise!

Alright! Eit lite livsteikn i påvente av at eg tek opp att bloggen igjen. (Eg lovar folkens, det skjer snart. Og med over 10 000 sidevisningar sidan siste innlegg, har eg litt dårleg samvit for at eg har drøya med dette).

I mellomtida; kos dykk med denne! Musikklista blir lagt ut på Spotify-kontoen min.
Rotting Christ - Χ Ξ Σ 666Karane i Rotting Christ er forresten ein av headlinarane til Inferno Metal Festival 2014. Ser det som ein god grunn til å ofre fri i julehelga, mot å få fri frå jobbing når den festivalen går av stabelen.Primordial - Gallows hymnDet er berre å gle seg til Inferno Metal festival 2014. Då kjem også desse karane på scena:
Dimmu borgir - Gateways .


Skjønt, håper dei speler mykje gammalt "knall", frå hine hårde dagar.


Isvind - Myra
Eg er litt usikker på i kva retning ein skal tolke musikkvideoen under, men uansett eit lite innspel i mobbedebatten;


Raubtier - En hjältes vegDet skal innrømmast; eg er steikje forbanna over at eg må reise til utlandet for medisin, og av det.

Staal - Rambokniv : "Får eg ikkje medisin, kjem eg etter lekamen din!"
Det hadde vore så fristande, men sidan den norske stat ikkje tek så lett på sjølvtekt, er det vel kanskje best å late vere og heller høyre på eit band som er lovande, nemleg Scarred. Ein av favorittane der er låta Gaia, men sidan den ikkje var å oppdrive på youtube då eg var i seget (den er på spotifylista), får de her Cinder og Mosaic.


Scarred - Cinder

Scarred - MosaicLitt lettbeint metall:

Trivium - Krisiute Gomen

Spirutal Beggars - Dying every day. I alle fall på morgonen.

Cruicified Barbara - Rock me like the devil.


Det går fint an å gje'na i nettingstrømper også, berre ein har evenen. ( Ei oppfordring til alle musikalske småtøser der ute; lær dykk å graule, spele gitar, bass og trommer. Ha litt større ambisjonar enn å vere halv-/heilnakne kordamer med duckface i hjernedau popmusikk).


Det var eit lite aporpos. Finnland er meir enn granskogmetall, noko karane i Reverend Bizarre er eit godt døme på.

Reverend Bizarre - Doom over the world
Belphegor - Der geistertreiber
Denne er desverre ikkje på Spotify, så det er grunnen til at det ligg ein annan Belphegorlåt på spelelista der.Det er poplulært å ofre damer i metallvideoar. Det liker også Ragnarok, som skal spele på Blastfest neste år. Ein dag når eg får tid, skal eg lage eit eige blogginnlegg på akkurat det. Enn så lengje:

Ragnarok - Collectors of the king
Gode gamle Kreator leverer alltid. Her er låt nummer tre frå Phantom Antichrist.

Kreator - Death to the worldAnbefaler alle å høyre igjennom plata Phantom Antichrist som  Kreator sleppte i 2012. Den er heilt konge! Det gjeld også for livealbumet Dying alive som kom ut i 2013.Living after midnight, er som dei fleste metallfolk veit, ein av dei mest populære låtane til Judas Priest. Den vart sleppt i 1980. Sidan dei fleste har høyrt originalen, utfordrar eg her med Disturbed sin coverversjon.

Disturbed - Living after midnight:
Jada, eg veit. Men ein blir i godt humør av den. B-)Det blir ein også av Dimmu sin versjon av Burn in hell, opprinneleg av Twisted Sister.

Dimmu Borgir - Burn in hell :

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar