fredag 30. november 2012

Middagslurmetall

Dette er ei lureliste. Her byrjar ein litt forsiktig, og gjev på litt meir etterkvart. Perfekt om ein er segen etter ein lang dag med mykje mas og generelt ubruklege folk.  Eller om ein vil snike litt metall innpå slike individ som ikkje har oppdaga at det er metall som eige.

I alle høve er Ending credits av Opeth greitt å ha i bakgrunnen når ein har ei avtale med sofaen.
Med A forest av Carpathian Forest. Kven hadde trudd at brulebeisane i Carpathian Forest skulle covre The Cure sin gamle låt med same namn? Resultatet er i alle fall mest chill, og etter min smak langt betre enn originalen.Prelude med Bathory er då dei første 2:35 sekunda av linken under, som forøvrig er ein gammal klassikar som ein burde spelt langt oftare.
Winterblot  av  Bathory er ein annan av mine favorittar.Neste song på lista er As fire swept clean the earth  av Enslaved. Sidan Enslaved eige, pleier eg å flyte vidare på Havenless.
[..Dei for ifra Nord
Mot ei anna tid
Bak låg brende ord
Framfor dei ei ny strid....]
Når ein då får Black dragon av Dissection etterpå byrjar ein verkeleg å vakne til liv.

Av og til er det greitt med berre instrumental også, som her i låta Redneck stomp av Obiturary .Pessimist? Ikkje nokon pessimist er som Pessimist av Oslo-bandet Sarke!

All dead here av  Morgul, (tidlegare Charmock and Hex).
 In silence i observe av Carpathian Forest er rett og slett nydeleg. :DIt's darker than you think - Carpathian forest. Kven kan vere ueinig i det?Eit relativt nytt band på spelelistene mine er DevilDriver, her representert med låta Sin and Sacrifice.Grace  - Lamb of god. God driv i denne!
Litt metallmoral frå Entombed - To ride, shoot straight and speak the truth.Også svenskane har mykje bra på metallfronten, som absolutt kan gjere dagen myke betre om ein slepp dei til på høgtalarane. Malfeitor av Watain.
Med alt håp ute, er det vel ikkje anna å gjere enn å gje seg til helvete i veg. Eller middagen for den del, om du då ikkje vil vandre vidare i helvetet med lamb of god: walk with me in hell. :D
Elller du kan ta følgje med Urgehal til tonane av Dødsmarsj til helvete.
Den beste musikken finn ein jo heilt klart i helvete:

Og for dei som vil ligg spelelista ute på Spotify under namnet "Middagslurmetall". :D
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar